Lapista kootaan jälleen aluejoukkueet SM-sprinttiviestiin, joka suunnistetaan Raumalla su 19.5.2019.

Joukkueiden muodostamisessa noudatetaan edellisvuoden periaatetta, eli ne pyritään kokoamaan ensisijaisesti edellisvuoden kokonaisrankin perusteella. Joissain rajatapauksissa voidaan asettaa etusijalle sellainen suunnistaja, jolla on sprinttisuunnistusnäyttöjä viimeisen vuoden ajalta. Myös listan ulkopuolelta on hyvä saada halukkaiden nimiä tietoon, sillä joihinkin sarjoihin voi olla vaikeuksia saada riittävästi osallistujia kahteen joukkueeseen.

Alustavat ehdotukset joukkueisiin ovat liitteenä. Liitteen versio on ensimmäinen julkaista ja toivon mukaan henkilöt ottavat hyvissä ajoin yhteyttä Teroon, joka toimii joukkueiden kokoajana (taulavuori<ät>kotikone.fi). Muista ilmoittaa myös emitag-numerosi, joka on hyvä olla myös Irma-järjestelmässä hyvissä ajoin. Mikäli on vuokraustarve, niin ilmoitatko myös siitä.

Lapin Suunnistus maksaa joukkueiden osallistumismaksut. Matka- ja majoituskulut kukin hoitaa itse. Huomioitavaa on, että la 18.5. suunnistaan Raumalla pääsarjan ja nuorten arvokisakatsastukset, jotka voi näin yhdistää samalle reissulle. Jos suunnistaja ei mahdu aluejoukkueisiin, niin sunnuntaina on myös erillinen sprinttikisa, jonka voi juosta.

Joukkue-ehdotukset, versio 5