Kilpailut

  Pääkilpailut

    Tunturisuunnistus
    Ensilumen Rastit
    Lapin Lumirastit ja SM-pitkämatka

  Aluekilpailut

Kartta-asiat

Ajantasainen ohjeistus suunnistuskarttojen osalta löytyy SSL kartoitussäännöistä (kartoitusluvat ja tekijäoikeudet), oheisesta linkistä:

https://www.suunnistusliitto.fi/kartta/ohjeita-seuroille/karttaluvat/

Karttojen raportointia ja karttarahaa koskeviin kysymyksiin vastaa SSL:n karttavastaava Pasi Jokelainen, puh. 0400 608 184, s-posti pasi.jokelainen (at) mapline.fi.

Lapin Suunnistus ja karttaraportointi

Suunnistuskarttojen aluevarausten ja -lupien koordinointi on alueen vastuulla. Kartoille annetaan karttanumerot. Lapin Suunnistus ry:n alueella karttanumerointia hallinnoi Arto Vilppola, puh. 0408684980, s-posti: artovilp (at) gmail.com.

Kartanomistajaseura raportoi kartat seuratunnuksin Karttarekisteriin (karttarekisteri.fi).

Lapin Suunnistus ry tulee jatkossa painottamaan, että karttanumeroita annetaan Lapin alueen jäsenseuroille, yhteisöille ja muille toimijoille, jotka sitoutuvat noudattamaan Suomen Suunnistusliiton kilpailun järjestämistä koskevien ohjeiden noudattamiseen sekä Suomen lain tapahtumanjärjestämistä säätelevien pykälien noudattamiseen. Tämä koskee myös tapahtumajärjestäjiä.

Karttatuki

SSL:n karttarahaa jaetaan vain liiton jäsenseuroille. Osakeyhtiöpohjaiset tai muut toimijat kartanomistajina eivät saa Suomen Suunnistusliiton kartta-avustusta.